Almanyalı Türkler ağırlıkla "AKP" dedi. Almanya'da AKP'ye oyverenlerin oranı AKP'ye Türkiye'de oyverenlerin oranını aştı!
Almanyalı Türkler "yolsuzluk, molsuzluk, ne olursa olsun AKP" dedi
Almanyalı Türklerin tam...
Türk seçimlerinde yurtdışından gelen oyların da sonuçları açıklandı. Katılım oranının çok düşük (%31,43) kaldığı seçimde 243 bin seçmenin yalnızca 76 bini oy kullandı. 10...
Avrupa Şampiyonlar Kümesi finalinde Barselona Juventus'u 3-1 yenerek kupayı aldı. Berlin'de yapılan karşılaşmayı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetti. Cüneyt Çakır ile yan hakemler TV...
Dünya Futbol federasyonu başkanı Sepp Blatter, bugün görevinden ayrılacağını bildirdi. Sepp Blatter ayrılma gerekçesi olarak "Seçimi kazanmasına karşın, herkesin desteğini alamadığı için" ayrıldığını...
Merhaba,
Zalando'nun sitesinde Türk markası MAVİ'nin indirimi var. Ederleri karşılaştırdım iyi. Ama alacaksanız elinizi çabuk tutun çünkü modellerin bazıları ve bedenlerin çoğu gitmiş.
Mavi ya da Zalandoyla...
Avusturya'daki yargılamada 14 yaşındaki Türk çocuk terör saldırısı planlamaktan 8 ay hapisle cezalandırıldı. Ancak sanık düzelmezse, 16 ay daha ek hapiste yatması uzatılma olasılığı var. Duruşma Viyana'nın...
Berlin'in en iyi Türk lokantasi hangisi? Ayrica neden?
Benim aklima hemen bir tane geliyor ama belki takilip kalmisimdir. Acik görüslü olamaya calisiyorum...
Hayirli günleri herkese.
Kaya
2013'ten bu yana AKP'li hırsızlar Türkiye'yi sokmuyorlar Eurovizyon'a.
Sözde Avrupa'ya "tepki koyuyorlarmış" falan. Her yıl bir yalan uyduruyorlar "Türk Cumhuriyetleri için yarışma düzenleyecez" gibi. Şimdi de...
HOLLANDA'DA YARDIM KURULUŞU YÖNETİCİLERİ NE DENLİ PARA KAZANIYOR?
gemiddeld-inkomen sitesi araştırmış. Yardım kuruluşlarının başındaki yöneticiler ne para kazanıyorlar diye. Sonra bunları en yükseğinden en azına göre...
Barış Önder Türkiye'de Hollandalı Türk Zuhuri Şahin'i öldürmekten aranıyormuş. Türkiye istemiş ancak Hollanda işi ağırdan almış. Barış Önder geçen Cumartesi akşamı Amsterdam Osdorp'ta...
96 Yıl önce bugün Türkiye düşman işgali altındaydı. Ülkenin her köşesinde Yunan, Ingiliz, Fransız, İtalyan askerleri kol geziyordu.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk "Geldikleri gibi giderler!" dedi ve 19 Mayıs...