"TwentseWelle" müzesi Türk büyükelçisinin isteği üzerine gazeteci Fidan Ekiz'in yazısını çıkardı.
Hollanda'nın Enschede kentindeki müze 15 Mart-16 Ağustos 2015 günleri arasında adı...
Bir Amerikalı dün 3 müslüman öğrenciyi öldürdü. Basın-Yayın sus-pus!
Amerika'nın Chapel Hill kentinde dün (10 Şubat 2015) bir Amerikalı 3 müslüman öğrenciyi silahla vurarak...
Almanya'da "aşırı İslamcı" topluluklara operasyon yapıdı. Baskınlarda 5 kişi gözaltına alındı.
Kalabalık Polis gücü kullanıldı
Bremen ile Ştutgart kentlerindeki baskınlarda birçok ev, işyeri ve bir de camide arama...
Türkiye'nin doğal varlıkları yabancılar ve onlar için çalışan Türklerce talan ediliyor.
Türkiye'nin dağları, ovaları bitki, böcek ve kuş çeşitliliği açısından çok varlıklı....
Atlantik Okyanusu'nu tek başına geçmeye çalışırken kaza geçiren Türk denizci Dilek Ergül kurtarılarak Hollanda'ya getirildi. Eğer başarabilseydi, Dilek Ergül Atlantik okyanusu'nu tek başına...
görsel: S. Sepp (licence CC).
Türkler Hollanda cezaevlerindeki en küçük topluluklardan
Hollanda İstatistik Kurumu CBS'in verilerine göre Hollanda'daki cezaevlerindeki tutukluların çoğunluğu...
Türk kuruluşu Yıldız Holding İngiliz United Biscuits kuruluşunu 2 milyar sterling'e satın aldı. Yıldız Holding Türkiye'de Ülker bisküvileri ile tanınıyor. Yıldız Holding dahaönce de Belçika'lı Godiva...
Almanya'da bu yaz 250 kişi boğulmuş!
Bunların kaçı Kreuzbergli acaba?
http://www.metropolfm.de/nachrichten/news/almanyada-bu-yaz-250-kisinin-boguldugu-bildirildi.html
Almanya Türk Toplumu (TGD): Yıllardır ırkçılığa karşı çalışan Nebahat Güçlü'yü Yeşiller linç etmeye çalışıyor
Yeşiller partisi gelecek seçimlerde Hamburg'dan aday olan Nebahat...
Rotterdam metroda polisi saldırganın elinden kurtaran Elif'i konuşuyor.
De Telegraaf gazetesinde çıkan habere göre, 27 yaşındaki Elif Ekinci metroda elinde 15 cm'lik bıçak olan bir adamın polisle boğuştuğunu...
Üniversite sıralama kuruluşu THE'nın 2014-2015 sıralamasında Türk üniversitesi Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) bir yılda hızlı bir yükselişle 85. sıraya yükseldi. THE sıralaması...
İngiliz devlet TV'si BBC'nin internet sitesinde Suriye'ye savaşa giden Amerikalılarla ilgili bir yazı yayınladı.
İlginç olan bu Amerikalıların daha önce Irak ve Afganistan'da savaşmış olan Amerikan askerleri olmaları. Ve...
Görsel: Mtcv kullanım:CC
Hollanda Merkez Bankası sözcüsü: Genel Konuştum. Türkiye ile ilgili yorum yapmadım
Hollanda Merkez Bankası sözcüsü Tobias Oudejans, Hollanda_Turk ile bir Türk...
Ben geldim arkadaslar. Kendimi taniyatim. Hollanda'da yasiyorum. Bugünlerde Hollanda'da ufak bir kent olan Utrecht'te kaliyorum. Ögrenciyim.
Arada sirada arkadaslarla Düsseldorf'a takiliyoruz. Alis veris icin sevdigim bir kent....
HOLLANDA - TÜRKİYE Futbol Karşılaşmasının biletleri satışta!
Türk ve Hollanda A Ulusal Takımları 28 Mart 2015 Cumartesi günü Hollanda'da karşılacaklar. Her iki ülke 2016 Avrupa Birinciliği için aynı...
HOLLANDA - TÜRKİYE Futbol Karşılaşmasının biletleri satışta!
Türk ve Hollanda A Ulusal Takımları 28 Mart 2015 Cumartesi günü Hollanda'da karşılacaklar. Her iki ülke 2016 Avrupa Birinciliği için aynı...
İngiliz Manchester United, Chelsea, İspanyol Barselona, Alman Shalke, Borussia Dortmund gibi takımlara milyonlarca avro yatırımla sponsor olan Türk Hava Yolları, şimdi de Hollanda'nın Feyenoord takımına sponsor oldu.
THY ile Feyenoord arasında...
Eindhoven'da başkanlığını (CEO) Yavuz Yılmaz'ın yaptığı "Panamera"kurşun geçirmez yelekler satıyor. Ama öyle polisin üzerinde gördüğümüz yeleklerden değil. Panamera'nın yeleklerinin üzerine...