Bu akşam Rotterdam'daki Mathenesserweg'deki Türk lokantası Kervansaray'da bir Türk öldürüldü. Lokantaya dışarıdan gelen birisi lokantadaki Türk'ü başından vurarak öldürdükten sonra...
Hollanda'nın Milli Piyangosu "Staatsloterij'ı Yunanlar dolandırmış!
Staatsloterij'ın bilişim (bilgisayar) ilerini 2010 yılından bu yana Yunan "Intralot" kuruluşu yapıyormuş. Intralot kuruluşunun çalışanları piyango biletlerinin numaralarını...
Maganda yazlıkçılar: Çeşme'de Erbil sitesinde "deniz görüntüsünü engelliyor" diye tüm ağaçları kestiler!
Merak ediyorum, Almanya'da oturup ta Erbil sitesinde evi olan maganda var...
Dün yapılan halkoylamasında, İskoçya az farkla bağımsızlığa HAYIR dedi. Halkoylamasında seçmenlere "İskoçya bağımsız bir ülke olsun mu?" diye soruldu. Seçmenlerin %55,30'u "HAYIR" diye yanıtlarken,...
Ben olsam ben de gülerdim... (görsel: "FaceMePLS" Den Haag, Hollanda)
Kral olmak güzel birşey! Maaşa 6000 zam!
Hollanda kralı Willem-Alexander'ın yıllık gelirine 6000 (al bin) avro artış yapıldı! Kral gelecek yıl toplam...
ING-Bank çalışanı müşterilerin 1,5 milyon avrosunu çalmış, Türkiye'ye aktarmış
Bergen op Zoom kentindeki ING-Bank biriminin bir çalışanı müşterileri dolandırdığını itiraf etti. 35 Yaşındaki...
Merhaba arkadaşlar
Didim'de tatildeyim. Didim'de ilginç bir durum var. Oralıkta dolaşan çok sayıda Suriyeli var. Şimdi biliyorum bu Hollandalıların "ortalıkta dolaşan bir sürü Türk var" demesi gibi oldu ve tek başına...
Bu sabah Hollanda'nın güneyindeki Goes ile Middelburg arasında A58 karayolunda zincirleme kaza oldu.
Kazada 150 araba birbirine girdi. 2 Ölü var. 11 Kişi de ağır yaralı. Ayrıca 15 kişi de hafif yaralı. Ağır yaralı...
Bu ne cüret!
Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ankara'da Türkiye'yi tehdit etti!
Bir süre önce Kuveyt büyükelçiliği görevlileri Türk F-16 pilotunu Ankara'da sokak ortasında ve...
Türkiye'ye 3 çeken İzlanda'nın teknik direktörü ayda 15 bin avro alırken, FATİH TERİM AYDA 400 (DÖRTYÜZ) BİN AVRO ALIYOR!!!!İzlanda'nın teknik direktörü Türkiye'ye attığı her gol...
Türkiye Dünya Kupasını ilk 8'de bitirdi: 73-61
İspanya'ya düzenlenen Basketbol Dünya Kupası'nı Türk Ulusal Takımı ilk 8'de bitirdi. Barselona'daki karşılaşmada ulusalların gücü Litvanya'ya yetmedi:...
Belçika basınında çıkan yazılara göre, terör örgütü IŞİD, yeni adıyla İD ("İslam Devleti") Fas kökenli Belçikalı imamı Suriye'de öldürdü.
İŞID Türkiye'nin Musul...
Türkiye pısırıklığı ile Feyenoord'lu Orkun Kökçü'yü Hollanda Ulusal Takımı'na kaptırdı!
Hollanda'da oynadıkları oyunla hekesin ilgisini çeken Ozan ile Orkun Kökçü kardeşlerden Orkun'u...
Türkiye pısırıklığı ile Feyenoord'lu Orkun Kökçü'yü Hollanda Ulusal Takımı'na kaptırdı!
Hollanda'da oynadıkları oyunla hekesin ilgisini çeken Ozan ile Orkun Kökçü kardeşlerden Orkun'u Hollanda...
İspanya'da düzenlenmekte olan Dünya Basketbol Kupası'nda Türkiye Avusturalya'yı yenerek tur atladı. İlk 8 takım arasına girdi!
Ulusal takım hep gerideydi ama pes etmedi!
Karşılaşma süresince Avusturalya hep önde...
CHP Kılıçdaroğlu'ndan hoşnut!
Bugün yapılan CHP Genel Kurultayı'nda, genel başkanlış seçimi yapıldı. Genel başkan Kemal Kılıdaroğlu 740 oy alarak yeniden gelen başkan seçildi. Öteki aday Muharrem İnce ise 415...
İspanya'da yapılan ve Türk kuruluşu Beko'nun baş destekçi olduğu Basketbol Dünya Kupası'nda Türk Ulusal Takımı karabasan gibi bir karşılaşma oynadı. ancak sonunda karabasandan güzel uyandık!
Türkiye 77 -...
2016 Avrupa Kupası elemelerinde karşılaşacağı İzlanda öncesi Türk Ulusal Futbol Takımı hazırlık karşılaşmalarına başladı.
Danimarka Futbol Birliği'nin 125. kuruluş yılı kutlaması için ulusal takımımız Danimarka ile...
Kosova'daki Avrupa Birliği "Yasalarla Yönetim" kurulunun (Eulex) savcısı Jonathan Ratel Türk doktor Yusuf Sönmez için Interpol'e "Kırmızı bildirim" arama isteğinde bulundu.
Kosova'da yasadışı organ böbrek...