Az önce bunu başka bir tartışmaya yorum olarak yazdım ancak aslında bu kendi başına bir konu:
Neden Almanya'daki, Hollanda'daki Türkçe tiyatro toplulukları yalnızca bulundukları ülkelerin hatta kentlerin dışına...
BKR: Hollanda'da Tutsat (ipotek) ödeyemeyen ev sahiplerinin sayısı 100bini geçti!
BKR Tutsat Göstergesine (BKR Mortgage Barometer) göre Hollanda'da tutsatlarını ödeyemeyen ev sahiplerinin sayısı ilk kez 100 bini...
2014 Frankfurt Tiyatro Festivali'nin ardından
Frankfurt Türkçe Tiyatro Şenliği bu yıl 22-26 Mayıs günleri arasında yapıldı. Çok güzel oyunları hep birlikte izledik.
DÜZENLEYENLERİN ELLERİ DERT...
Christiaan van der Klaauw Gökbilimi saatleri konusundaki yazımı güncelledim:
http://www.avroturk.com/blog/view/8960/bir-saat-markasi-christiaan-van-der-klaauw
Hollanda Uluslararası İş Bakanı Lilianne Ploumen Türkiye'de.
PvdA'lı bakan bugün (2 Haziran 2014) geldiği Türkiye'de İstanbul, Ankara ile Gaziantep'te görüşmeler yapacak. Görüşmelerin amacı Hollanda'nın...
Hollanda'da açıklanan bir araştırma sonucuna göre, Hollandalı ilkyardım kuruluşları düşen Türk uçağına "en uygun düzeyde" yardımı verememişler.
Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Amsterdam uçuşunu...
Hollanda Supermarketlerindeki marullarda E-koli bakterisi bulundu!
Hollanda Tüketici Derneği'nin (Consumentenbond) yayınladığı bir araştırmaya göre, supermarketlerde paketlenmiş satılan "yıkanmış" marullar her zaman temiz değil....
Belçika'da Musevi müzesine saldıran kişi Fransa'da yakalandı. Suriye'de savaşmış.
24 Mayıs'ta Belçika'nın başkenti Brüksel'de Musevi müzesine silahlı saldırı düzenleyen kişi Fransa'da yakalandı....
Belçika'da Musevi müzesine saldıran kişi Fransa'da yakalandı. Suriye'de savaşmış.
24 Mayıs'ta Belçika'nın başkenti Brüksel'de Musevi müzesine silahlı saldırı düzenleyen kişi Fransa'da yakalandı....
Hollanda Ulusal Takımı Açıklandı!
Louis van Gaal, Hollanda Ulusal Takımı'nın Dünya Kupası aday oyuncularını açıkladı! Dünya Kupası 12 Haziran günü Brezilya - Hırvatistan karşılaşması ile...
Solingen Cankırımı'nda 21 Yıl Önce Yakılan Yurttaşlarımızı Andık! ALMANYA DERS ALSAYDI NSU ÖLDÜREMEZDİ!
Neo-Naziler 5 canı yaktılar...
29 Mayıs 1993 günü, Almanya'nın NRW (Kuzey Ren Vestfalya)...
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Harvard Üniversitesi'nde ilginç tarzda sorular soruldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oğlu Mehmet Emre'nin okul bitirme töreni için Harvard Üniversitesi'ne gitmişti. Orada...
GÜNCELLEME (19/6/2019):
HOLLANDA ile BELÇİKA BASININDA ÇIKAN BU HABERİN YALAN HABER OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTIR.
BU HABERİN KAYNAKLARI HALA İNTERNETTE OLDUĞU İÇİN BURADAN KALDIRMIYORUM. BİRİLERİ ONLARI...
Oturum Parası Geri Ödemesi için Elinizi Çabuk Tutun!
Almanya'da oturum izni alan Türklerin, işlemler için ödedikleri bedeller bilindiği gibi düşürülmüştü. 6 Mayıs 2014...
Etkinliklere Serhat Doğan'ın etkinliklerini ekledim. Gülünç adam. Hoşunuza gidebilir. Münih, Leverkusen, Düsseldorf(*) ve doğal olarak da ESSEN! (*).
Yıldızlı olabları ALmanya öbeğine değil de, sırasıyla...
VİZE SORUNU: İşadamları Kızgın, Avrupa Oyalıyor, Türk Hükümeti ödün vererek umutlanmak istiyor
28 Mayıs 2014 günü İstanbul'da düzenlenen bir açık oturum'da “Türk Vatandaşları...
Başörtüsü olmadan vidyo çekip oynadıkları için tutuklandılar!
Gençler ABD'li şarkıcı Pharrell Williams "Happy" ("Mutlu") adlı şarkısı ile oynadıkları için tutuklandılar! ...
Artan Ermeni Propagandasına Karşı 1 Haziran'da Miting Yapılacak.
Hollandalı Türk toplum kuruluşları Ermeni propagandasına gösteri düzenledi. Gösterinin amacı, Ermenilerin Almelo'da diktikleri (Ermeni...
Tiyatrocu Funda Müjde Amsterdam'dan İstanbul'a bisikletle yolculuğuna başladı!
Tiyatro sanatçısı Funda Müjde tam 90 gün sürecek yolculuğuna bugün Amsterdam Olimpiyat Stadı'ndan başladı!
Daha önce Avrupa'da...