Bu yıl ikincisi yapılan Altın Lale ödülleri görkemli törenle kazananlara verildi.
Rotterdam'ın tanınmış kişiliği Bülent Türker'in düzenlediği "Altın Lale" ödüllerinin ikincisi bu yıl...
Türk Adaylar Türklerden oy alamadılar, seçilemediler.
22 Mayıs Avrupa Parlamentosu (AP) Hollanda seçimlerine toplam 5 Türk kökenli aday katılmıştı. Açıklanan seçim sonuçlarına göre...
Türk Çiğ Köfte Zinciri Hollanda'ya geliyor!
Türkiye'de 216 birimi ile işleyen Tatlıses Çiğ Köfte zinciri, Hollanda ile Almanya'da da birimler açmak için anlaştı.
Kuruluş,...
Cannes'da Altın Palmiye Ödülü Nuri Bilge Ceylan'ın!
"Kış Uykusu" adlı filimi ile Türk yönetmen Nuri Bilge Ceylan 67. Cannes Filim Yarışması'nda 'Altın Palmiye' ödülünü kazandı. Böylece...
Alman uzmanlar: Almanya’da yetişen Türk çocukları kültürlerini Karagöz’le tanıyabilir.
Alman sosyal pedagoglar düzenledikleri 'Kukla Olimpiyadı'nda Türk gölge sanatı Hacivat ile...
Avrupa Birliği seçimlerinde en zararlı PVV (Wilders), en kazançlılar ise D66 ile SP.
Kesin olmayan sonuçlara göre, D66 ile SP seçimlerden en karlı çıkan partiler oldular. D66 milletvekili sayısını 1...
Bugün Hollanda'da Avrupa Birliği (AB) seçimleri var. Birçok Türk kökenli seçmen, seçim sandığında ya "tuttuğu" partiye oy veriyor, ya da sırf "Türk kökenli" diye bir aday bulup ona...
Hollanda'daki Türk Büyükelçisi: Suriye'de Avrupa için Tampon Görevi Yaptık. 800 bin sığınmacı aldık
Lahey Türk büyükelçisi Sadık Arslan, Amsterdam'da 21 Mayıs günü...
Der Spiegel'dan "Cehenneme dek yolun var Erdoğan" yazısına Türkçe savunma
Almanya'nın en büyük siyasal dergisi Der Spiegel dergisi, Soma'daki işçi ölümlerinden sonra "Scher dich zum Teufel, Erdoğan"...
Rotterdam'da duzenledigi yardim kampanyalari ile taninan abimiz Bulent Turker 19 Mayis'ta evini Turk ve Hollanda bayraklari ile donatmis. Ilgimi cekti, affina siginarak, sayfasindan bir gorseli buraya aldim.
Doğulu Göçmenlerde daha sık "Tükenmişlik" hastalığı oluyor!
Hollanda ana istatistik kurumu CBS'nin verdiği bilgilere göre, Doğulu Göçmenlerde (*) "tükenmişlik" (burn-out) belirtileri Hollanda...
Drogba'dan giderayak bir büyüklük daha! Soma için! ve Sarıgül'e Tepki!
Dönem sonunda gidiyor
Galatasaray basın sözcüsü Şükrü Ergün, bir TV proğramında yaptığı...
Amsterdam'da Soma anmasi - TGB ile HTGF'nin düzenledigi bilen var mi?
Amsterdam icin bunu buldum ama TGB ile HTGF de düzenliyo diye biliyorum bilen var...
Amsterdam'da Soma anmasi - TGB ile HTGF'nin düzenledigi bilen var mi?
Amsterdam icin bunu buldum ama TGB ile HTGF de düzenliyo diye biliyorum bilen var...
Kader mi? Almanya ve Türkiye'deki Maden Kazalarında Ölenlerin Kıyaslaması
Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanı Recep Tayyip Erdoğan Soma'daki maden kazası için "kaza bu işin doğasında" var gibi sözler etti. Ama, herşeyi...