2001 Kişisayımına göre Kırım'da Tatarların bölge bölge oranları.
Daha Orta Asya'ya sürülmeden önce, 1939'da Kırım Tatarlarının Oranları
Ukrayna Kaynıyor,
Rusya'nın...
“Recep İvedik 4” Hollanda'da Şu Anda En Çok İzlenen 2. Film!
Hollanda'daki en büyük sinema zinciri 'Pathe'nin verdiği sıralamaya göre: Türk filmi Recep İvedik şu anda Hollanda'da en...
Türk Markası Beko'nun Başarısı
“En İyi 3 Çamaşır Kurutma Makinası”nın 2'si BEKO!
Hollanda Tüketici Birliği'nin yaptığı testlerde Türk markası BEKO büyük başarı gösterdi. Testlere...
'Alaylı Tiyatro Topluluğu' Amatör Oyuncular, Ya da Oyuncu Olmak İsteyenler Arıyor.
Tiyatro topluluğu `ALAYLI` yeni hazırlamakta olduǧu oyunu için yeni amatör oyuncular aramaktadır. Rotterdam`da oturan ve tiyatroya ilgi...
Yerçekimli Karanfil
Biliyor musun az az yaşıyorsun içimde Oysaki seninle güzel olmak var Örneğin rakı içiyoruz, içimize bir karanfil düşüyor gibi Bir...
Ben de Nazım'dan bir şiir eklemek istedim:
Akrep Gibisin Kardeşim
Akrep Gibisin Kardeşim,korkak Bir Karanlık İçindesin Akrep Gibi.serçe Gibisin Kardeşim,serçenin Telaşı İçindesin.midye Gibisin Kardeşim,midye Gibi...
Amsterdam'daki Piri Reis Alanı'na yapılacak Ayasofya camisi (cami çizimdir)
Amsterdam Ayasofya Camisi'nin Üzücü Öyküsü
ve Mutlu Son
Daha doğrusu buna "Mutlu Son"...
Büyük Türk Denizcisi Piri Reis'in Adı
İlk Kez Avrupa'da Bir Yere verildi!
Amsterdam'daki 'Piri Reis Alanı'nın çevresinde 'Piri Reis' konutları var. Tam ortasında ise...
Hollanda'da Siebel zinciri iflasını istemiş.
Amsterdam'da baktım satış yerleri kapalı. Camlarında %50 indirim falan yazıyor. Aslında tam kapanmadan önce iyi olabilirdi durum. Yeniden açilmaz gibi gelyor bana...
Adamlarda iyi...
Büyük Türk Denizcisi Piri Reis'in Adı Amsterdam'da Bir Alana verildi!
Hollanda öbeğindeki yazım için: http://www.avroturk.com/discussion/view/22587/buyuk-turk-denizcisi-piri-reisin-adi-amsterdamda-bir-alana-verildi
Hollandalı Türk Hakem'e Haftanın En Önemli Futbol Karşılaşması Verildi!
Hollanda futbolundaki gururumuz hakem Serdar Gözübüyük bu hafta sonu pazar günü oynanacak önemli FC TWENTE - FEYENOORD...
Amerika'da Güney Karolina bölgesinde yaşayan 27 yaşındaki kayla finley'in başına gelenler!
Birisi Kayla'yı izliyormuş, rahatsız ediyormuş. Kayla da yakınmak için karakola gitmiş. Ama polisler Kayla'yı tutuklamışlar!
Nedeni...
5 Yıl Değişmez Faizli Tutsat Kredisi Hiç Bu Kadar Ucuz Olmadı!Ekonomideki bunalım yüzünden, son yıllarda ev ederleri ve satışları düştü. Ancak Hollanda'da son aylarda ev satışlarında bir...
FENERBAHÇELİLER HOLLANDA KENTLERİNDE YÜRÜYÜS DÜZENLEDİLER!
İstanbul'daki yürüyüşten bir görsel.
Hollanda'daki Fenerbahçeliler, Türkiye'de Fenerbahçe üzerine...
FENERBAHÇELİLER HOLLANDA KENTLERİNDE YÜRÜYÜS DÜZENLEDİLER!
İstanbul'daki yürüyüşten bir görsel.
Hollanda'daki Fenerbahçeliler, Türkiye'de Fenerbahçe üzerine...
PGGM'ye Büyük Musevi Baskısı!
Hollanda Emekli Sandığı PGGM, Yasadışı Musevi Yerleşimlerine Para Veren İsrail Bankalarından Parasını Çekmişti.
Şimdi de Hollanda'daki Musevi (Yahudi) lobisi Hollanda parasal kuruluşu PGGM'ye...