Türk Meclis Başkanı Cemil Çiçek: "#Duman topluluğunu otelden ben attırmadım" demiş. Duman topluluğu Ayvalık dinletilerinde Altınoluk'ta kaldıkları otelden atıldıklarını bunun nedeninin de aynı otelde kalan TBMM başkanı Cemil...
Dönmeyenleröyle keyifli yazıyorum kibu adamlar hem üniversitede varhem gastede yazarhem de bozarlarasaf savaş sakatve belgeli muratbu murat belgeli muratçok ingilizce bilirama hel'sinkiyle güvey girerbu özel...
Haydar Ergülen'den bir yazı:
Yaşama gözlerini yumuşunun 14. yılında Can Yücel'i (21 Ağustos 1926 - 12 Ağustos 1999) sevgiyle anıyoruz…
Haydar Ergülen yazdı… 1999’un o “Kirli Ağustos”unda...
Türkiyemspor Berlin yeni futbol dönemini galibiyetlerle açtı!
Kendisi gibi başkent liginden landesliga'ya düşen Club italia ile ilk karşılaşmasını yapan Türkiyespor bu karşılaşmayı 2-0...
Türkiye'ye izine giden Köln'lü Gökhan Yıldızhan internet üzerinden müzik dinledi. Almanya'ya geri döndüğünde telefonuna 15158 (15 bin 158) avroluk fatura gelince çarpıldı!
Ailesiyle gittiği...
Ozan Ahmet Erhan yaşamını yitirdi. Bir süredir kanser tanısı ile bakım altındaydı...
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24455741.asp
Anne
Bırak kalsın masada ekmek Testide su Ayna puslu, pencere camı kirli Bırak kalsın saçların...