Ünlü İş Yönetim Uzmanı Ricardo Semler Hollanda'ya geliyor.
Brezilyalı ünlü iş yönetim uzmanı, şirket yönetimi konusunda getirdiği yenilikçi düşünceleri ile tanınıyor.
Daha 20'li yaşlarında Semco adlı kuruluşu babasından devraldı. Batmakta olan kuruluşu kökten ve yenilikçi iş yönetimi ile karlı duruma geçirtti, büyüttü.
Hepsinden önemlisi, bunu yaparken yenilikçi iş yönetimi yöntemleri ile çalışanların çalışma ve katılımcı güdülerini arttırdı. Bir zamanların pompa ve kazan üreticisi batmakta olan Semco'yu bir "iş yönetimi örneği" kuruluş durumuna getirdi. Bugün IBM'inden, General Motors'una dek bir çok kuruluş Semco'ya kurullar gönderiyor, bunu nasıl başardıklarını anlamaya çalışıyor.
İşte bu iş yönetimi uzmanı Ricardo Semler, 24 Haziran'da Hollanda'ya degliyor. "de Baak" adlı kuruluşun Nieuwegein'deki toplantının biletleri biraz pahalı. 350 avro. 27 yaşına dek olanlar için 65 avroluk biletler de var ama onlar bitmiş. Eğer kendi işyeriniz varsa kesinlikle gidin:
http://www.debaak.nl/events/ricardo-semler
No comments
Demokrasi birçok ülkeye geldi ancak İŞ EVRENİNE GELMEDİ. İşte bu adam bunu başardı! Bu adamın şirketinde patron diktatör değil! İşyerinde demokrasi var. Ve o yüzden de birçok öteki kuruluşa göre çok daha esnek ve başarılı!
reklam mi bu?
@denizsu hayır yalnızca duyuruyorum. Semler'in "Maverick" adlı kitabını okumuştum ve çok etkilenmiştim. Ne kendisi ile ne de bu konuşmayı düzenleyenlerle hiç bir ilişkim yok!